Beoordelingen

Al het Indiase eten heeft misschien een pittig imago, maar dat is niet het geval (ik heb het meegemaakt tijdens een reis naar India) Het Indiase eten heeft hier een pittige kruidigheid, maar het voelt niet als een tintelend gevoel. Het voelde alsof de achterkant van mijn maag warm werd, en de mond was relatief verfrissend, maar het was pittig en heerlijk.

Mick

Goed Indiaas eten, tikka masala tot nu toe favoriet met de meest authentieke smaak. Het portie is echt bijzonder lekker. De eigenaar en bezorgers zijn vriendelijk. Dus aanrader! Zou mooi zijn als er ook combinatie menu’s of Sheekh Kabab Roll’s bij komen.

Olagunju Daniel

We hebben vanavond voor het eerst de Daawat geprobeerd. We bestelden onze normen: paneer pakora, ui bhadgee, boterkip en lamsvlees. Allemaal vers gekookt, delicaat en toch vol van smaak. Ik raad ten zeerste aan! Het was op tijd bezorgd!

Suzan

Good food, good packing and delivered on time. I’ll order again. I will suggest to try once.

Frank

Ben nu 5x eten wezen halen ,en de enige opmerking was de eerste keer ,er zat weinig kip in de chicken Jalfarezi. Heb dit de tweede keer gemeld en is de volgende keren opgelost,meer kip. Het eten is echt top Lekker indian style.

Herman Blok
0
Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Required

waardering velden